کد: 181158001 اسفند 1400 ساعت 01:174.8K بازدید

باخت سنگین یاران قلی‌زاده برابر یونیون

ملی‌پوش ایرانی شارلروا در جریان شکست تیمش مقابل رویال یونیون ۹۰ دقیقه بازی کرد.
باخت سنگین یاران قلی‌زاده برابر یونیون

به گزارش "ورزش سه"، رقابت‌های هفته بیست و هشتم ژوپیر لیگ بلژیک شنبه شب پیگیری شد که در یکی از آنها، تیم شارلروا در حالی که علی قلی‌زاده را پس از چهار مسابقه دوری از ترکیب دوباره در جمع نفرات اصلی‌اش داشت، از ساعت ۲۳:۱۵ در استاد دو پایس به مصاف تیم صدرنشین رویال یونیون رفت.

یاران قلی‌زاده که در مسابقه رفت مقابل رویال یونیون با نتیجه ۴ بر صفر شکست خورده بودند، در دیدار برگشت هم نتوانستند برابر حریف خود کاری از پیش ببرند و یک باخت سنگین دیگر را در یک مسابقه خانگی متحمل شدند.

تیم فوتبال شارلروا در شبی که یونیون برلین یک نیمه را بخاطر اخراج بازیکن خود با یک یار کمتر انجام می‌داد، با نتیجه ۳ بر صفر شکست خورد تا ۴۳ امتیازی و در رتبه ششم جدول ژوپیر لیگ بلژیک بماند و فرصت صعود به رده پنجم را از دست بدهد.

علی قلی‌زاده، ملی پوش ایرانی شارلروا که پیش از این ۲۴ بار در ژوپیر لیگ بلژیک به میدان رفته و طی این مدت توانسته بود هفت گل بزند و سه پاس گل داشته باشد، در دیدار شنبه شب مقابل رویال یونیون کار خاصی انجام نداد و یک کارت زرد هم در دقیقه ۳۸ دریافت کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار