کد: 181387715 اسفند 1400 ساعت 08:158.2K بازدید

فرصت‌سوزی بزرگ یاران جهانبخش در خانه

فاینورد با تساوی مقابل حریف میانه جدولی خود، دو امتیاز ارزشمند خانگی را از دست داد.
فرصت‌سوزی بزرگ یاران جهانبخش در خانه

به گزارش "ورزش سه"، تیم فاینورد از ساعت 23:30 شنبه شب در ورزشگاه دکویپ میزبان خرونینگن در چارچوب هفته بیست و پنجم لیگ اردیویسه هلند بود. این دیدار صحنه تقابل تیم سوم با تیم دهم جدول رده بندی بود.

علیرضا جهانبخش، ستاره ایرانی تیم فاینورد بعد از گلزنی  مقابل کامبور که یکی از زیباترین گل‌های فصل لیگ اردیویسه هلند بود، هفته گذشته مقابل آلکمار نیمکت نشین بود و در دقیقه 73 به میدان آمد. فاینورد آن دیدار را با حساب دو بر یک باخت تا شاهد بازگشت جهانبخش به ترکیب اصلی باشیم.

 

1696300

 

علیرضا جهانبخش با آمار سه گل در پنج بازی قبلی تیمش، یکی از امیدهای گلزنی فاینورد در بازی خانگی امشب محسوب می شد. او در 53 دقیقه حضورش در میدان توفیقی در گلزنی نداشت و بعد از گذشت هشت دقیقه از نیمه دوم در حالی که بازی صفر_صفر بود، جای خود را به والمارک داد. این اولین تعویض بازی در شرایطی بود که میهمان نیمه اول را با گل دقیقه 23 میشائیل دلیو به سود خود پشت سر گذاشته بود.

 

1696301

 

دسرس سرانجام در دقیقه 71 گل تساوی را برای فاینورد به ثمر رساند. در 20 دقیقه پایانی کار تلاش دو تیم برای رسیدن به گل برتری حاصلی در پی نداشت و بازی با نتیجه مساوی یک بر یک به پایان رسید. فاینورد با تک امتیاز حاصل از این مساوی، 52 امتیازی شد تا فرصت کم کردن فاصله با آیندهوون و آژاکس را از دست بدهد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار