پیشبینی: نبرد امیر و فرهاد اینبار به نفع کی؟
دو چهرهی محبوب هواداران استقلال امروز در مسابقهای رسمی مقابل یکدیگر قرار میگیرند، سرمربیانی که آخرین قهرمانی استقلال در لیگ برتر در حضور آنها یکی به عنوان سرمربی و دیگری کاپیتان تیم رقم خورده است.

به گزارش "ورزش سه" در یکی از نبردهای ویژه و حساس هفتهی بیست و یکم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی تهران، استقلال پذیرای گلگهر سیرجان است؛ در کنار حساسیت جدولی و شرایط فنی دو تیم، رویارویی فرهاد مجیدی و امیر قلعهنویی از اتفاقات ویژه و جالبتوجه مسابقه امروز خواهد بود.
مجیدی در دوران مربیگریاش 5 بار مقابل سرمربی سابق خود که همراه با او قهرمانی با استقلال را در لیگ برتر تجربه کرده، قرار گرفته است. 4 پیروزی مقابل سپاهان و گلگهرِ قلعهنویی، دستاورد فرهاد مجیدی بوده است؛ بازی رفت این فصل، شاگردان قلعهنویی موفق به کسب نتیجهی تساوی شدند اما نتیجهی بازی به واسطه حضور بازیکن گابنی به سود آبیها تغییر کرد تا 5 پیروزی رکورد استثنایی مجیدی مقابل پرافتخارترین مربی لیگ باشد.
نکتهی جالبتوجه اینکه همواره در این دیدارها، امیر قلعهنویی سرمربی گلگهر گلایههای تندی را نسبت به عملکرد داوران ابراز کرده است. قضاوت مسابقهی امروز برعهده بیژن حیدری است که از باتجربهترین داوران لیگ به شمار میآید اما در همین مسابقه ، استقلال - گل گهر (بازی برگشت سال گذشته) عملکرد خوبی نداشت و مدتی هم محروم بود.
دیروز فرهاد مجیدی با انرژی و پرحرارت در نشست مطبوعاتی حاضر شد و در مقابل قلعهنویی ترجیح داد با یک پیام ویدئویی مرموز باقی بماند.
به نظر شما در ششمین تقابل فرهاد مجیدی و امیر قلعهنویی در کسوت سرمربی، کدامیک موفق از زمین بیرون خواهند آمد؟
لطفا نظرات خود را در بخش دیدگاه کاربران برای ما بنویسید. نظرات شما در کمترین زمان ممکن به نمایش درخواهد آمد.