کد: 181492921 اسفند 1400 ساعت 12:1118.1K بازدید

غلامی؛ سربزنگاه در جای همیشگی

عارف غلامی، مدافع وسط آبی ها، این روزها به عصای دست مجیدی در روزهای بدون مدافع تبدیل شده است.
غلامی؛ سربزنگاه در جای همیشگی

به گزارش "ورزش سه "،  بعد از مصدومیت شدید عارف غلامی از ناحیه رباط صلیبی در دیدار این تیم برابر پرسپولیس درمرحله نیمه نهایی جام حذفی و در صحنه ای که یک گل برای این تیم خرید، او دوباره به مدافع اصلی استقلال تبدیل شده است.
مدافع وسط مورد علاقه استراماچونی و اسکوچیچ، بعد از خلع سلاح آبی ها با رفتن یزدانی و مرادمند به سربازی و بازگشت دوباره آقاسی به فولاد و محرومیت روزبه و مصدومیت دانشگر زوج سیلوا برزیلی در دیدار با نفت آبادان بود و نمره 7.3را از سایت یازده در این دیدار گرفت. 
او که تنها سه جلسه تمرینی با سیلوا مدافع تازه جذب شده آبی ها برگزار کرده بود، نقش مهمی در پیروزی استقلال داشت و فرصت عرض اندام را به مهاجمان آبادانی نداد تا خیال هواداران استقلال با حضور او در کنار دیگر مدافعان استقلال راحت باشد. 
استقلال تا پایان لیگ برتر 8دیدار و در جام حذفی در صورت صعود به فینال حداکثر سه بازی دارد و حالا مجیدی با داشتن غلامی، سیلوا، دانشگر و روزبه چشمی، خیالش تا حدودی برای ادامه بازی های حساس این تیم راحت است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار