کد: 181673505 فروردين 1401 ساعت 16:0977.5K بازدید

برگی از تاریخ

وقتی لباس استقلال مثل پرو بود (عکس)

آبی های پایتخت در سال شصت پیراهن خود را شبیه تیم ملی کشور پرو از آمریکای جنوبی کرده بودند.

به گزارش "ورزش سه "، سالهای زیادی است که کیت باشگاه های معروف فوتبال به خاطر فروش و درآمد بیشتر هر ساله توسط شرکت ها و برندهای معتبر و طرف قرارداد آنها تغییر می کند، تغییرات کوچکی که به شاکله اصلی پیراهن آسیبی نمی زند تا هواداران با خرید آنها درآمد باشگاه ها را افزایش دهند.
این تغییرات در ایران صرفا به جهت جذابیت بیشتر صورت می گیرد و دو تیم معروف پایتخت این کار را بارها و علی الخصوص قبل از نبرد دربی انجام داده اند.
یکی از لباس های معروف و کمتر دیده شده استقلال، پیراهنی است که شبیه لباس تیم ملی پرو تهیه شده بود. پرو که دهه های متمادی است از این شمایل در بازی های ملی استفاده می کند، در سال شصت در فوتبال ایران نوع شبیه سازی شده خود را دید.
نکته جالب در استفاده استقلال از این کیت، در اولین بازی رسمی دو تیم استقلال و پرسپولیس در سال شصت است. نبردی که در آن آبی ها با لباس سفید که نوار آبی رنگ روی آن بود در زمین بازی دیده شدند. نبردی که در روز درخشش علی پروین و ناصر حجازی دو کاپیتان مربی دو تیم، بدون گل به پایان رسید.

 

1700989
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار