کد: 181812016 فروردين 1401 ساعت 11:0011.5K بازدید

کلوپ: لیورپول نمی‌تواند فاتح چهارگانه شود

یورگن کلوپ از صحبت‌های مطرح شده درباره شانس لیورپول برای کسب چهارگانه راضی نیست.
کلوپ: لیورپول نمی‌تواند فاتح چهارگانه شود

به گزارش "ورزش سه"، لیورپول امشب در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه خانگی بنفیکا به مصاف این تیم خواهد رفت. 
این تیم پیش از این قهرمان جام اتحادیه انگلیس شده و با توجه به حضورش در کورس قهرمانی لیگ برتر، لیگ قهرمانان و جام حذفی، بسیاری از شانس این تیم برای فتح چهارگانه در فصل جاری صحبت کرده بودند. 
با این حال به نظر می‌رسد که کلوپ علاقه زیادی به صحبت درباره این مسئله ندارد و ترجیح می‌دهد که چنین موضوعاتی در حال حاضر پیرامون تیمش مطرح نشود. 
این مربی آلمانی در مصاحبه با پیتر کراوچ در بی تی اسپورت گفت:« درست است که ما فقط در یک رقابت مدعی قهرمانی نیستیم اما در حال انجام دیدارها هستیم و این که مردم فکر می‌کنند ما توانایی انجام چنین کاری را داریم بسیار خوب است.»

 

1703253


او در پاسخ به این سوال که آیا تیمش شانس فتح چهارگانه را دارد یا خیر اظهار داشت:«نه، چنین چیزی واقع‌گرایانه نیست و هرگز هم نبوده است. من فکر نمی‌کنم کسی هرگز فاتح چهارگانه شده باشد. در انگلیس که نبوده  اما نمی‌دانم که آیا چنین اتفاقی در کشور دیگری رخ داده است یا خیر.»
کلوپ با اشاره به برنامه فشرده و دشوار بازی‌ها اضافه کرد:«شما نمی‌توانید برای چنین چیزی برنامه‌ریزی کنید. این برنامه باعث شده که کار بسیار دشوار باشد. ما باید در هر بازی با تمام وجود تلاش کنیم و به میدان برویم و این باعث می‌شود که احتمال چنین موفقیتی بسیار کم باشد.»
سرمربی لیورپول با اشاره به شرایط خوب سیتی، آنها را مدعی فتح سه‌گانه خواند و گفت:«ما در یک جام قهرمان شدیم و به همین دلیل از فتح چهارگانه صحبت می‌شود اما سیتی احتمالا مدعی اصلی فتح سه‌گانه در فصل جاری خواهد بود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار