کد: 181826516 فروردين 1401 ساعت 23:1040.7K بازدید

نکنه مثبت در روز بد: استقلال نباخت

روز خوب پیکان، برابر استقلال به سد محکم سید حسین حسینی خورد تا استقلال همچنان باختی را در لیگ تجربه نکند.

به گزارش "ورزش سه "، شروع خوب پیکان برابر استقلال و اخراج دقایق پایانی نیمه اول داسیلوا مدافع برزیلی آبی پوشان، نشان داد تیم مجتبی حسینی برای بردن استقلال انگیزه فراوانی داشت.
پیکان که دو دیدار قبلی را در لیگ و جام حذفی به استقلال واگذار کرده بود، در سومین بازی بیشتر از هر تیمی روی دروازه استقلال موقعیت گل ایجاد کرد ولی هیچ کدام از فرصت های این تیم تبدیل به گل نشد تا اختلاف شش امتیازی در صدر جدول در روز خوب سید حسین حسینی باقی بماند.

1703565
آبی پوشان، نیمه دوم را  ده نفره شروع کردند و دقایق ابتدایی آن را هم تحت کنترل خود داشتند، ولی از دقیقه 55تا سوت پایان بازی پیکان با ایجاد اکثریت در یک سوم دفاعی استقلال، موقعیت های متعددی ایجاد کرد که با درخشش حسینی کاپیتان استقلال در این بازی، هیچ کدام منجر به گل نشد تا استقلال همچنان بعد از 24بازی بدون باخت باشد.
شش هفته به پایان لیگ مانده و استقلال سه بازی سخت خارج از خانه برابر سپاهان، فولاد خوزستان و مس رفسنجان دارد، باید دید روند شکست ناپذیری شاگردان مجیدی تا پایان لیگ ادامه خواهد داشت. اتفافی که می تواند یکی از ماندگارترین رکوردهای تاریخ لیگ برتر را رقم بزند و نام استقلال و مجیدی را جاودانه کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار