کد خبر : 1823315 | 18 اردیبهشت 1401 ساعت 18:27 | 5.5K بازدید | 0 دیدگاه

کمیته فنی و چالش انتخاب سرمربی تیم جوانان؛

بعدازظهری که در فدراسیون فوتبال هنوز نرسیده است!

علی‌رغم وعده مسئولان کمیته فنی فدراسیون فوتبال هنوز سرمربی تیم جوانان معرفی نشده است.

بعدازظهری که در فدراسیون فوتبال هنوز نرسیده است!

به گزارش "ورزش سه" هفته گذشته بود که بعد از انتخاب حسین عبدی به‌عنوان سرمربی تیم نوجوانان، کمیته فنی فدراسیون فوتبال جلسات جداگانه‌ای را با 5 گزینه سرمربیگری تیم جوانان برگزار کرد و ابراهیم قاسمپور سخنگوی کمیته فنی اعلام کرد که تا بعدازظهر همان روز نتیجه جلسه مشخص و سرمربی جدید تیم جوانان ایران معرفی می‌شود.

امیرحسین پیروانی، صمد مرفاوی، مجید نامجو مطلق، امیر میرزاییان و داود مهابادی 5 گزینه‌ای بودند که با اعضای کمیته فنی فدراسیون فوتبال به‌صورت جداگانه جلسات خود را برگزار کردند.

با گذشت بیش از یک هفته از جلسات برگزار شده، هنوز جمع‌بندی اعضای کمیته فنی مشخص نشده و سکاندار جدید تیم جوانان ایران معرفی نشده است تا برخلاف تیم نوجوانان که اردوهای آماده‌سازی خود را می‌گذراند، تیم جوانان بلاتکلیف و بدون انتخاب سرمربی باشد!

به نظر می‌رسد مسائل مدیریتی مرتبط با فدراسیون فوتبال و چالش‌های موجود اثرگذار در مسیر انتخاب سرمربی تیم جوانان بوده و باید دید سرانجام چه کسی سکان هدایت این تیم در رده سنی پایه را در فوتبال ایران عهده‌دار می‌شود.

دیدگاه‌ها