کد: 182617704 خرداد 1401 ساعت 16:214.2K بازدید

برگزاری آلومینیوم- پیکان با ۲۴ساعت تاخیر

دیدار تیم‌های آلومینیوم و پیکان امروز چهارشنبه به میزبانی اراکی‌ها انجام خواهد شد.
برگزاری آلومینیوم- پیکان با ۲۴ساعت تاخیر

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که روز گذشته اعلام شد دیدار تیم‌های آلومینیوم اراک و پیکان تهران بخاطر گرد و غبار شدید در شهر اراک برگزار نمی‌شود، امروز تصمیم‌گیری شد تا این مسابقه با ۲۴ ساعت تاخیر صورت بگیرد.

بنابراین، دیدار تیم‌های فوتبال آلومینیوم اراک و پیکان تهران در چارچوب هفته بیست و نهم لیگ برتر از ساعت ۲۰ امروز چهارشنبه در ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک برگزار خواهد شد که علی بای قضاوت این بازی را برعهده دارد.

شاگردان سید مهدی رحمتی پس از پیروزی در مسابقه خانگی اخیرشان مقابل صنعت نفت آبادان و کسب یک امتیاز برابر استقلال، امروز امیدوار به کسب پیروزی در اراک و تداوم حضورشان در نیمه بالای جدول هستند.

در سمت مقابل، پیکان تهران نیز امیدوار است با کسب نتیجه در بازی امروز شرایط خود را نسبت به هفته‌های گذشته بهتر کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

برگزاری آلومینیوم- پیکان با ۲۴ساعت تاخیر | ورزش سه