کد: 183383725 تیر 1401 ساعت 17:2910.3K بازدید

ارمغانی: باید ژاپن را ببریم تا به استرالیا نخوریم

سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران از ژاپن به عنوان حریف قدر نام برد و گفت: صدرنشینی در گروه برای ما بسیار اهمیت دارد.
ارمغانی: باید ژاپن را ببریم تا به استرالیا نخوریم

به گزارش "ورزش سه"، سعید ارمغانی سرمربی تیم ملی بسکتبال که در کاپ آسیا توانسته همراه با تیمش دو برد مقتدرانه برابر سوریه و قزاقستان به ثبت برساند، در خصوص بازی فردا مقابل ژاپن در مرحله گروهی گفت: بازی با ژاپن فوق العاده مهم است چرا که سرنوشت صدرنشینی این گروه در گرو‌ نتیجه این بازی است. صدرنشینی در این گروه از این جهت مهم است که می توانیم دو روز استراحت کنیم و مسیر بهتری تا فینال خواهیم داشت و می توانیم در چنین موقعیتی در دیدار فینال با استرالیا بازی کنیم.
وی از ژاپن به عنوان یک تیم بسیار خوب نام برد و اظهار داشت: این تیم سرعت حرکتی بسیار بالایی دارد؛ در برش خوب عمل می کنند و با پاس های بیرونی سعی می کنند دفاع را مختل کند و شوت سه امتیازی بزنند.
ارمغانی گفت: ژاپن در بازی قبلی با آمار ۲۷ شوت سه امتیازی یک رکورد شکست که البته تدابیر مناسبی برای مقابله با این نوع بازی خواهیم داشت.
تیم ملی ایران فردا در سومین بازی خود در چارچوب کاپ آسیا، از ساعت 15 به مصاف ژاپن می رود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار