کد: 184134909 شهریور 1401 ساعت 14:1715.1K بازدید

سوپرماریو در سیون

مهاجم جنجالی ایتالیایی به لیگ سوئیس رفت

ماریو بالوتلی با اف سی سیون سوئیس به توافق نهایی رسید و امروز صبح در تست‌های پزشکی این باشگاه حاضر شد.
مهاجم جنجالی ایتالیایی به لیگ سوئیس رفت

به گزارش "ورزش سه"،  ماریو بالوتلی سال 2021 با جدایی از مونزا به آدانا دمیر اسپور ترکیه پیوست. این مهاجم 32 ساله ایتالیایی عملکرد خوبی در سوپرلیگ ترکیه داشت ولی به دلیل درگیری با مربی تیم تصمیم به جدایی گرفت.

1739339

تصاویر منتشر شده از بازی چهار روز پیش آدانا دمیر اسپور برابر عمرانیه اسپور نشان می‌داد که این مهاجم ایتالیایی با وینچنزو مونتلا، سرمربی تیمش، دچار درگیری لفظی شدیدی شده است. 
این درگیری به حدی زیاد بود که نزدیکان به این سرمربی ایتالیایی مجبور شدند که جلوی او را بگیرند تا از برخورد فیزیکی بین این دو نفر جلوگیری کنند. 

1700242

همین درگیری در نهایت باعث جدایی بالوتلی شد و امروز فابریتزیو رومانو اعلام کرد که این بازیکن با سیون سوئیس به توافق نهایی رسیده و صبح امروز در تست های پزشکی این باشگاه نیز حاضر شده است. هنوز قرارداد رسمی بین دو طرف امضا نشده ولی گفته می شود سیون حاضر شده برای خرید بالوتلی دو میلیون یورو به آدانا دمیر اسپور پرداخت کند و این انتقال تقریبا قطعی است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار