کد: 184342621 شهریور 1401 ساعت 18:36

دستیار نکونام در دربی نوجوانان چه می‌کرد؟

حمیدرضا رجبی، دستیار جواد نکونام در تیم فولاد خوزستان یکی از تماشاگران ویژه دربی نوجوانان استقلال و پرسپولیس بود.
دستیار نکونام در دربی نوجوانان چه می‌کرد؟

به گزارش «ورزش سه» دربی نوجوانان تهران بعد از ظهر امروز در ورزشگاه درفشی فر به میزبانی پرسپولیس برگزار شد که دو تیم با تساوی یک بر یک به کار خود خاتمه دادند.
اما یکی از نکات ویژه مسابقه حضور حمیدرضا رجبی، دستیار جواد نکونام در کادر فنی فولاد خوزستان در جایگاه ویژه ورزشگاه درفشی‌فر بود.
رجبی در کنار آرش برهانی، مدیر آکادمی باشگاه استقلال نشسته بود به سبب حضور فرزندش در تیم نوجوانان پرسپولیس در ورزشگاه حاضر شده بود تا مسابقه او را از نزدیک تماشا کند.
رجبی که با توجه به تعطیلی لیگ و به تبع آن تعطیلی تمرینات فولاد فرصت چند روزه برای استراحت پیدا کرده، از این فاصله استفاده کرده و سعی کرد به فرزندش برای دربی امروز روحیه دهد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

دستیار نکونام در دربی نوجوانان چه می‌کرد؟ | ورزش سه