کد: 184707216 مهر 1401 ساعت 09:045.5K بازدید

جوکوویچ: عواقب غیبت در تورنمنت‌ها را می‌دانستم

نواک جوکوویچ درباره از دست دادن تورنمنت‌های زیادی که در سال 2022 به دلیل عدم تزریق واکسن کرونا از دست داد، صحبت کرد.
جوکوویچ: عواقب غیبت در تورنمنت‌ها را می‌دانستم

به گزارش "ورزش سه" به نقل از تسنیم، نواک جوکوویچ در سال جاری میلادی گرنداسلم‌های معتبری از جمله استرالیا، تنیس آزاد آمریکا، ویمبلدون و ... را از دست داد. این تنیسور برجسته اهل صربستان با از دست دادن امتیازهای زیادی از صدر رنکینگ جهانی نیز فاصله گرفت و به رده هفتم سقوط کرد.

نواک جوکوویچ که برای شرکت در ATP500 قزاقستان در آستانه حضور دارد به خبرنگاران درباره غیبتش در تورنمنت‌های مختلف سال 2022 گفت: همیشه چیزی در زندگی در جریان است. پر از اتفاق‌ها، موقعیت‌ها و شرایط مختلفی است. من شرایط خود را به طور کلی متفاوت از آنچه برای دیگران رخ می‌دهد نمی‌بینم. همه چیز بستگی به این دارد که از چه دیدگاهی برخوردار هستید.

این تنیسور صربستانی افزود: البته شرایط من با دیگر تنیسورها کمی متفاوت بود. چیزی که من امسال تجربه کرده‌ام اکثر آنها تاکنون تجربه نکرده بودند. همان طور که معلوم بود این اتفاق رخ داد. من آگاهانه چنین تصمیمی گرفتم و می‌دانستم چه عواقبی دارد. من آن را می‌پذیرم، زیرا با خود صادق هستم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

جوکوویچ: عواقب غیبت در تورنمنت‌ها را می‌دانستم | ورزش سه