کد: 184865425 مهر 1401 ساعت 12:17

سمیعی به فتح‌الله‌زاده گزارش داد

پرونده‌های فیفایی، روی میز مدیرعامل استقلال

معاون حقوقی باشگاه استقلال امروز در جلسه‌ای با علی فتح‌الله‌زاده شرکت کرد و گزارشی را درباره پرونده‌های شکایت از این باشگاه ارائه داد.
پرونده‌های فیفایی، روی میز مدیرعامل استقلال

به گزارش "ورزش سه"، یکی از دغدغه های اصلی علی فتح‌الله‌زاده در بدو ورود به باشگاه استقلال بدهی‌های هنگفتی است که این باشگاه به اعضای خارجی سابق خود دارد. حکم پرونده‌های شکایت افرادی مثل آندره‌آ استراماچونی، لئوناردو پادووانی و هرویه میلیچ صادر شده و باشگاه باید مبلغ زیادی را به این نفرات پرداخت کند.

از این رو با توجه به پایان مهلت فیفا به استقلال برای پرداخت پول این افراد پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه بسته است.

حال یکی از اصلی‌ترین مشکلاتی که فتح‌الله‌زاده باید در شروع کار خود پیگیری کند، همین پرونده‌های فیفایی است. از این رو امروز فرشید سمیعی، معاون حقوقی باشگاه در جلسه‌ای با فتح‌الله‌زاده شرکت کرد و توضیحات کاملی را در خصوص آخرین وضعیت این پرونده ها ارائه داد.

فتح‌الله‌زاده در جلسه با سمیعی تاکید کرد که باید مسائل مربوط به پرونده های شکایت در خارج از کشور هرچه سریع‌تر حل و فصل شود تا مشکلات بعدی گریبان باشگاه را نگیرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پرونده‌های فیفایی، روی میز مدیرعامل استقلال | ورزش سه