کد: 184866525 مهر 1401 ساعت 12:4721.2K بازدید

برنامه یحیی برای دربی و جام جهانی

سرمربی پرسپولیس برای تعطیلی دوباره لیگ در زمان جام جهانی، برنامه ویژه‌ای در نظر گرفته است.
برنامه یحیی برای دربی و جام جهانی

به گزارش "ورزش سه"، لیگ برتر به‌زودی با انجام دو دیدار دیگر تعطیل خواهد شد تا تیم‌ ملی مهیای حضور در رقابت‌های جام جهانی قطر شود.

یحیی گل محمدی که روز گذشته در جلسه هیئت مدیره حضور یافت، در بخشی از صحبت‌هایش از برنامه تیم برای این تعطیلی صحبت کرد. قرار است پس از جدال مقابل مس کرمان در هفته یازدهم که بعد از آن بازیکنان ملی‌پوش در اختیار تیم ملی قرار خواهند گرفت، یحیی گل محمدی 5 الی 7 روز به بازیکنان مرخصی دهد.

در بازگشت از مرخصی و تعطیلی تمرینات، این تیم اردوی آماده‌سازی خود را برای شروع دوباره لیگ و جدال حساس دربی بعد از جام جهانی در نظر خواهد گرفت. این اردو که هنوز مکان آن مشخص نشده و کادرفنی در حال برنامه‌ریزی آن خواهند بود، با انجام 4 دیدار تدارکاتی همراه خواهد بود تا سرخ‌پوشان مهیای بازی با استقلال بعد از جام جهانی و شروع دوباره فصل شوند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار