کد: 184904027 مهر 1401 ساعت 18:4110.6K بازدید

لیگ برتر والیبال: صدرنشین به پیکان هم رحم نکرد

فولاد سیرجان در ادامه روند فوق العاده خود موفق شد با نتیجه ۳-۱ پیکان را شکست دهد.
لیگ برتر والیبال: صدرنشین به پیکان هم رحم نکرد

به گزارش ورزش سه، رقابت‌های لیگ برتر والیبال ایران در حالی امروز پیگیری شد که تنها تیم بدون شکست مسابقات فولاد سیرجان بود و پیکان نیز تنها با یک شکست در تعقیب این تیم بود.

در همین راستا و در مهمترین و حساس‌ترین مسابقه این هفته تیم فولاد سیرجان ایرانیان که یکی از دو تیم بدون شکست مسابقات بود و با چهار برد و 11 امتیاز در صدر جدول قرار داشت، در سالن امام علی (ع) میزبان پیکان تهران بود.

فولادی‌ها در این مسابقه حساس سه بر یک پیکان را شکست دادند تا همچنان به‌عنوان تیم بدون شکست این رقابت‌ها با پنج برد و 15 امتیاز در صدر جدول باقی بمانند.
شاگردان پیمان اکبری در ست نخست این مسابقه 25 بر 23 به پیروزی رسیدند، اما در ست‌های دوم تا چهارم به ترتیب با امتیازهای 26 بر 24، 25 بر 18 و 25 بر 19 مغلوب میزبان خود شدند تا دومین شکست فصل را تجربه کنند.

حسین پورکاشیان و احمد دامغانی‌نژاد ناظران فنی و داوری این مسابقه بودند که به مدت 121 دقیقه طول کشید.
مسعود ذوقی و محمد آقایی نیز داوران اول و دوم این دیدار بودند که دو کارت زرد داشت. عارف مرادی از سیرجان و پوریا فیاضی از پیکان دریافت کنندگان این کارت‌ها بودند.

1754780
1754781

عکس ها: حامد عراقی

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار