کد خبر : 1849825 | 02 آبان 1401 ساعت 12:58 | 11.7K بازدید | 1 دیدگاه

نتیجه عجیب هفته: تحقیر مدافع عنوان قهرمانی

لوبه در یک بازی یک طرفه با نتیجه 3-0 برابر مونزا شکست خورد.

نتیجه عجیب هفته: تحقیر مدافع عنوان قهرمانی

به گزارش "ورزش سه"، بعد از پایان دو رقابت ملی مهم یعنی لیگ ملت ها و قهرمانی جهان که به ترتیب با قهرمانی دو تیم فرانسه و ایتالیا به پایان رسید، حالا نوبت به بازی های جذاب باشگاهی رسیده است. مسابقاتی که اخیرا در کشورهای مختلف آغاز شده است.

به طور قطع و بدون هیچ شکی سری‌آ ایتالیا جذاب‌ترین لیگ والیبال دنیا محسوب می شود. اکثر ستاره های بزرگ والیبال دنیا در این لیگ حاضر هستند و تیم‌های نظیر پروجا، لوبه، ترنتینو، پیاچنزا و میلانو که میلاد عبادی‌پور هم در یکی از آن‌ها عضویت دارد، جزو مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی در مسابقات محسوب می شوند.

در ادامه رقابت های لیگ والیبال ایتالیا روز گذشته مدافع عنوان قهرمانی لوبه به مصاف مونزا رفت و در حالی که تصور می‌شد یاران ایوان زایتسف از شانس بیشتری برای پیروزی برخوردار باشند درنهایت، این مونزا بود که به راحتی هرچه تمام‌تر و با نتیجه 3-0 حریف خود را شکست داد.

مونزا در این بازی کار دشواری برای پیروزی مقابل لوبه پیش رو نداشت و با نتایج 25-20، 25-23 و 25-12 حریف قدرتمند خود را در هم کوبید تا شکست سنگین و تحقیرآمیزی را برای مدافع عنوان قهرمانی رقم بزند.

دیدگاه‌ها