کد: 185074707 آبان 1401 ساعت 18:21

مدافع خبرساز بدون مشکل در تمرین استقلال(عکس)

مدافع خبرساز استقلال بدون مشکل مصدومیت امروز در تمرین حضور یافت.
مدافع خبرساز بدون مشکل در تمرین استقلال(عکس)

به گزارش "ورزش سه"، ابوالفضل جلالی مدافع چپ استقلال قبل از مسابقه با هوادار دچار مصدومیت شد . بعد از این مصدومیت شایعاتی درباره از دست رفتن جام جهانی برای او مطرح شد اما حضور او در اردوی تیم قبل از بازی با هوادار این شایعات را از بین برد.

جلالی روز گذشته اگرچه در ترکیب اصلی استقلال نبود، اما در لیست 20 نفره نامش دیده می‌شد تا مشخص شود مصدومیت او جدی نبوده و شایعات درباره اینکه او باید حداقل یکماه دور از میادین باشد صحت ندارد.

این مدافع امروز هم در تمرین آبی پوشان حضور پیدا کرد و بدون مشکل همپای سایر بازیکنان به انجام آیتم های تمرینی پرداخت.

جلالی یکی از نفرات مد نظر کارلوس کی‌روش است که در برنامه های ارزیابی فنی تیم ملی هم حضور داشته است. او به همراه سایر ملی‌پوشان استقلال با کسب اجازه از کی‌روش در دیدار سوپرجام مقابل نساجی هم به میدان می‌رود و سپس به اردوی تیم ملی فوتبال اضافه خواهد شد.

1757723
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار

مدافع خبرساز بدون مشکل در تمرین استقلال(عکس) | ورزش سه