کد: 185222415 آبان 1401 ساعت 23:1642.8K بازدید

استقلالی‌ها بدترین توهین‌ها را به ما کردند؛

ادعای نساجی مازندران درباره بازی سوپرجام

باشگاه نساجی مازندران بار دیگر با انتشار ویدئویی به نحوه میزبانی دیدار سوپرجام معترض شد.
ادعای نساجی مازندران درباره بازی سوپرجام

به گزارش "ورزش سه"، دیدار سوپرجام میان استقلال و نساجی مازندران در شرایطی با نتیجه یک بر صفر به سود شاگردان ساپینتو تمام شد که چند دقیقه پیش از پایان مسابقه شاگردان حمید مطهری نسبت به حضور تماشاگران استقلال در استادیوم باهنر کرمان معترض بودند و حتی تهدید به ترک زمین کردند که البته این مسئله خیلی طول نکشید و بازی دوباره از سر گرفته شد.
پس از سوت پایان مسابقه نیز اعضای تیم فوتبال نساجی مازندران بلافاصله نسبت به شرایطی که در آن مقابل استقلال بازی کردند معترض شدند و این موضوع را به ناظر داوری و فدراسیون منتقل کردند.
حالا چند روز پس از این مسابقه بار دیگر باشگاه نساجی به این موضوع پرداخته و با انتشار ویدئویی چند ثانیه‌ای می‌گوید که هواداران استقلالی حاضر در ورزشگاه به اعضای این تیم توهین های بدی کرده‌اند.
دیدار نساجی مازندران قهرمان جام حذفی فصل گذشته و استقلال قهرمان لیگ برتر در حالی با حضور نزدیک به 300، 400 هوادار استقلال و 50 هوادار نساجی برگزار شد که پیش از این سازمان لیگ این مسابقه را بدون هوادار اعلام کرده بود.

1760317
این‌ها دو قاب از ویدیوی باشگاه نساجی مازندران است که در آن ادعا کرده هواداران استقلال با شعارهایشان به آنها توهین کرده‌اند.
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار