کد: 187220105 اسفند 1401 ساعت 13:27

محبی به بازی با نساجی می‌رسد

مصدومیت محمد محبی جدی نیست و این بازیکن می‌تواند تیمش را در مصاف با نساجی همراهی کند.
محبی به بازی با نساجی می‌رسد

به گزارش "ورزش سه"، بازیکن تاثیرگذار استقلال در فاز تهاجمی روز گذشته در جریان تمرین استقلال از ناحیه مچ پا مصدوم شد و در دقایق پایانی تمرین نکرد. اما بر اساس خبرهای رسیده از اردوی تیم استقلال، مصدومیت این بازیکن حاد نیست و او قادر خواهد بود آبی‌ها را در مصاف با نساجی همراهی کند.

استقلال – نساجی سه‌شنبه هفته جاری برای سومین بار در فصل جاری با هم رویارو می‌شوند. استقلال در دور رفت لیگ برتر و در سوپر جام نساجی را شکست داد و به طور حتم در بازی روز سه‌شنبه هم برای برد به میدان می‌رود تا در کورس قهرمانی باقی بماند.

تیم استقلال در 5 هفته سپری‌شده از دور برگشت در 4 بازی پیروز شده و با 14 گل زده در این تعداد از بازی در فاز تهاجمی عملکرد بسیار خوبی داشته، تا جایی که ریکاردو ساپینتو قید جذب بازیکن جدید به جای سیاوش یزدانی را زده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار