کد: 189719203 فروردين 1402 ساعت 22:3013.4K بازدید

برخلاف دوره قبل:

ترک عادت ژنرال: این بار تساوی در گام اول

امیر قلعه‌نویی برخلاف اولین دوره حضورش روی نیمکت تیم ملی، این بار با پیروزی شروع نکرد.
ترک عادت ژنرال: این بار تساوی در گام اول

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی ایران با ارائه نمایشی باکیفیت به خصوص در نیمه دوم و دقایق پایانی، در نهایت در اولین روز حضور امیر قلعه‌نویی روی نیمکت مقابل تیم ملی روسیه به تساوی 1-1 دست یافت. سرمربی باتجربه و جدید تیم ملی که بعد از 16 سال دوباره این سمت را تجربه می‌کند، از انگیزه زیادی برای کسب پیروزی برخوردار بود و البته این اتفاق رخ نداد. بدین ترتیب و بر خلاف دوره اول، امیر قلعه‌نویی این بار کارش را با تساوی آغاز کرده است.

در 17 مرداد سال 85 بود که امیر قلعه‌نویی حدود سه ماه بعد از قهرمان کردن استقلال در لیگ برتر، برای اولین بار روی نیمکت تیم ملی ایران، تیمش را مقابل امارات در دیداری دوستانه هدایت کرد. در روز خداحافظی محمود فکری از بازی‌های ملی، تیم ملی ایران با تک گل دقایق ابتدایی رضا عنایتی در آن دیدار به برتری رسید و قلعه‌نویی شروعی خوب را تجربه کرد. 

البته تیم ملی امروز نیز نمایش خوبی به خصوص در نیمه دوم داشت و بدشانس بود که در اولین بازی دومین دوره حضور قلعه‌نویی روی نیمکت، نتوانست برابر روسیه به پیروزی برسد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار