کد: 189740805 فروردين 1402 ساعت 12:2031.6K بازدید

اگر خوب نبود، برمی‌گردیم؛

موافقت مدودف با حضور روسیه در آسیا

نایب رئیس شورای امنیت روسیه می‌گوید آسیا می‌تواند فضای مناسبی برای رقابت ورزشکاران این کشور در رشته‌های مختلف باشد.
موافقت مدودف با حضور روسیه در آسیا

به گزارش "ورزش‌سه"، دیمیتری مدودف نایب رئیس شورای امنیت روسیه درباره انتقال احتمالی روسیه به فدراسیون‌های ورزشی آسیایی صحبت کرده است.
او در مورد انتقال روسیه به فدراسیون‌های آسیایی این‌طور موضع‌گیری کرده است: «اگر برای ورزشکاران مفید است، چرا که نه؟ یک جایی این اتفاق مثبت است و ابعادی از آن نیز منفی، اما در ورز‌ش‌هایی که سطح آسیا بالااست، باید وارد شویم.»
او ادامه می‌دهد: «در آینده می‌توانیم بررسی کنیم که بمانیم یا برگردیم.» 
مدودف در بخش دیگری از صحبت‌هایش به شرایط ورزش در چین اشاره کرده و می‌گوید: «در حال حاضر چین به تنهایی حریفی شایسته در همه رشته‌های ورزشی به شمار می‌رود. البته آن‌ها به صورت حرفه‌ای هاکی بازی نمی‌کنند، اما به زودی در این رشته هم رشد خواهند کرد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

موافقت مدودف با حضور روسیه در آسیا | ورزش سه