استقلال و اراک، طلسمی که باید شکسته شود
استقلال در 2 سفر قبلی خود به اراک ناکام بوده و ساپینتو حالا فرصت دارد تا در این شهر به پیروزی دست یابد.

به گزارش "ورزش سه"، ریکاردو ساپینتو امروز مأموریت سختی در اراک دارد. او باید از سد تیمی عبور کند که در 10 دیدار قبلی خود شکستی را متحمل نشده و در بازیهای خانگی نیز حریف قدرتمندی بوده است.
استقلال در شرایطی به مصاف آلومینیوم میرود که آبیها از 2 سفر قبلی خود به این شهر، خاطرات خوبی ندارد. نخستین بار و در لیگ بیستم بود که آبیها با هدایت فرهاد مجیدی در این شهر به مصاف آلومینیوم رفتند.

در آن بازی که با اعتراض شدید آبیها به داوری نیز همراه بود، دیدار 2 تیم با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید.
فصل قبل نیز استقلال با هدایت فرهاد مجیدی برابر آلومینیوم قرار گرفت و در شرایطی که تا دقایق پایانی با یک گل از میزبان خود پیش بود، میثم مجیدی در لحظات پایانی بازی دروازه حسینی را باز کرد تا آبیها برابر ایرالکو به تساوی دست یابند.

حالا سایپنتو باید مأموریتی که در 2 فصل قبل به سرانجام نرسید را کامل کند. کسب پیروزی برابر آلومینیوم در اراک، سخت و دشوار است. باید دید که سرمربی پرتغالی تا چه اندازه در انجام این مأموریت موفق عمل خواهد کرد.