کد: 192235401 اردیبهشت 1402 ساعت 12:0215.9K بازدید

نساجی برای امتیاز بو می‌کشد

از اسپانیا به آبادان، هرناندس در برزیل اصلی (عکس)

نساجی مازندران در هفته بیست و هفتم مهمان صنعت نفت آبادان است.
از اسپانیا به آبادان، هرناندس در برزیل اصلی (عکس)

به گزارش ورزش سه، یکی از دیدارهای حساس هفته بیست و هفتم صنعت نفت آبادان و نساجی مازندران است که می‌تواند بیش از پیش تکلیف تیم سقوط کننده را مشخص کند.

نساجی به بقای خود مطمئن است اما شرایطش دست کمی از صنعت نفت ندارد. آن‌ها ۱۲ هفته است ردی از برد در نتایج خود ندیدند تا جایی که کارشان به برکناری حمید مطهری کشید و بلافاصله کارلوس هرناندس اسپانیایی را جایگزین کردند و با سرمربی جدید در دیدار قبلی به یک تساوی بسنده کردند.

جدال ویسی و هرناندس می‌تواند جذاب باشد، صنعت نفتی که برای بقا فقط سه امتیاز به دردش می‌خورد و آن سمت میدان نساجی که عطش برد دارد تا بتواند طرفداران قائمشهری را بعد از مدت‌ها خوشحال کند.

دیدار رفت دو تیم در وطنی دو بر صفر به سود صنعت تمام شد و حالا نساجی در پی جبران این نتیجه در ورزشگاه خانگی حریف است.

باید منتظر ماند و دید عصر روز یکشنبه با حضور هوادران پرشور آبادانی‌ که هنوز هم برق امید را می‌توان در چشم آن‌ها دید چه اتفاقی می‌افتد، در روزی که تمام حواس‌ها معطوف به دربی است.

1854829
1854830
1854831
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار