کد: 192242601 اردیبهشت 1402 ساعت 19:3021.1K بازدید

یووه همچنان در خطر از دست دادن سهمیه CL

شاید 15 امتیاز کسر شده از یووه به این تیم بازگردانده شده باشد، اما بانوی پیر همچنان در خطر از دست دادن سهمیه لیگ قهرمانان فصل آینده است.
یووه همچنان در خطر از دست دادن سهمیه CL

به گزارش "ورزش سه"، یووه هم‌اکنون منتظر جزئیات رأی و دلایل کمیته ملی المپیک ایتالیا است تا بفهمد چرا این کمیته تصمیم گرفت 15 امتیاز کسر شده را پس دهد؛ امری که ممکن است تا یک ماه طول بکشد. پس از آن، محاکمه جدید این باشگاه در فدراسیون فوتبال برگزار خواهد شد که زمان آن ممکن است قبل از پایان ماه مِی باشد؛ یعنی احتمال دارد پیش از 4 ژوئن و پایان فصل، رأی جدید فدراسیون اعلام شود. با توجه به این‌که فدراسیون فوتبال ایتالیا مصمم است یووه را در سومین محاکمه ورزشی باشگاه محکوم و با کسر امتیاز جریمه کند تا درس عبرتی برای بقیه باشگاه‌ها شود، احتمال دارد یوونتوس سهمیه لیگ قهرمانان فصل بعد را از دست بدهد.
البته در صورت بروز این اتفاق، وکلای باشگاه به دادگاه حکمیت بین‌المللی درخواست فرجام خواهند داد تا کسر امتیاز به فصل بعد منتقل شود؛ ولی فدراسیون فوتبال ایتالیا دنبال این است که جریمه مورد نظرش در همین فصل اعمال شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار