کد: 193583617 اردیبهشت 1402 ساعت 00:00

قاتل خوش‌اخلاق لیگ برتر ایران!

یحیی گل‌محمدی از گذشته به نرم‌خویی شهره بوده است.
قاتل خوش‌اخلاق لیگ برتر ایران!

به گزارش "ورزش سه"، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، مدافع وسط سابق و کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال ایران هم هست؛ چهره‌ای که هرگز او را به جز در گاهی از اوقات در بطن جنجال‌های بزرگ ندیده‌ایم و اتفاقا تمایز او با اغلب هم‌تیمی‌هایش، مدافعان جنجالی پرسپولیس در دهه ۷۰ و ۸۰، در همین خلاصه می‌شد.

یحیی همین متانت و خونسردی را با خود به عرصه مربیگری نیز آورده و به جز در گاهی از مواقع، مثل دربی برگشت سال گذشته، کمتر اسیر و درگیر حواشی فوتبال بوده است. او به خصوص در ماه‌های گذشته چهره‌ای کامل از یک مربی پخته را به نمایش گذاشته و با وجود شور و هیجان در کنار زمین سعی می‌کند آرامش خود را در همه اوقات حفظ کند.

این تصویری جالب از او در پایان بازی امشب پیکان و پرسپولیس است که او با خیال راحت از دریافت سه امتیاز در حالی که کت خود را روی دستانش انداخته در حال عبور از عرض زمین و رفتن به سمت نشست مطبوعاتی است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار