کد: 193671621 اردیبهشت 1402 ساعت 10:495.1K بازدید

هشدار مربی تیم‌ملی: هیچکس حاشیه امن ندارد

علیرضا طلوع کیان، مربی تیم ملی والیبال، تاکید کرد که هیچ کدام از ملی‌پوشان برای حضور در ترکیب حاشیه امن ندارند.
هشدار مربی تیم‌ملی: هیچکس حاشیه امن ندارد

به گزارش "ورزش سه"، لیگ ملت‌های والیبال سال 2023 در گروه مردان از 16 خردادماه آغاز می‌شود و یکم مرداد با معرفی تیم‌های برتر به پایان خواهد رسید. تیم ملی ایران پنجمین حضور خود را در این رقابت‌ها تجربه خواهد کرد و علیرضا طلوع‌کیان همچون سال گذشته به عنوان مربی در کنار بهروز عطایی سرمربی تیم ملی حضور خواهد داشت.

طلوع‌کیان درباره شرایط اردوی تیم ملی والیبال ایران اظهار کرد: فدراسیون و سرمربی تصمیم گرفته بودند بازیکنان شهداب در اختیار تیمشان باشند به همین دلیل باقی نفرات را در اردوی نخست در اختیار داشتیم و لژیونرها هم به مرور اضافه می‌شوند. اسفندیار کمی دیرتر به تیم ملحق شد و موذن پس از مسائلی که با شهداب داشت به جمع ما اضافه شد. در مجموع کار بسیار سخت است و از ابتدا 50 روز فرصت برای تمرین داشتیم و برنامه‌ریزی خوبی صورت گرفت.

وی در خصوص حضور یاناس ویچیچ (مربی بدنساز) و پاول متئوس (مربی تمرین دهنده) هم توضیح داد: یاناس سه روز دیرتر به تیم ملحق شد اما برنامه بدنسازی را به خوبی پیش می‌برد. پس از 20 روز هم پاول به تیم اضافه شد و 10 روز پیش از سفر به ترکیه فرصت کار با بازیکنان را دارد.

1870028

مربی تیم ملی با اشاره به حضور ملی‌پوشان از تاریخ 27 اردیبهشت در ترکیه افزود: همیشه مشکل بازی تدارکاتی داشتیم و امسال بازی‌های تدارکاتی خوبی پیش بینی کردیم. با ترکیه و روسیه برای برگزاری اردوی تدارکاتی هماهنگ کردیم که با در نظر گرفتن جمیع جوانب قرار شد دو بازی تدارکاتی در ترکیه داشته باشیم. یک بازی هم در ژاپن با فرانسه داریم. شرایط بدی نیست و تمرینات تکنیکی صبح‌ها به صورت تخصصی انجام می‌شود و کار با دستگاه داریم. بعدازظهرها کارهای گروهی انجام می‌شود. دو بازی با ترکیه که نتیجه سه بر دو برابر آمریکا کسب کرده و سال گذشته بازی‌های خوبی از خود به نمایش گذاشته برای تیم ایران بسیار مفید است و شاید کادر فنی بتواند تصمیم بهتری در خصوص بازیکنان اعزامی هفته اول در ترکیه بگیرد.

وی ادامه داد: هر هفته لیگ ملت‌ها یا هر روز تمرین ممکن است کسی حذف یا اضافه شود به همین دلیل هیچ بازیکنی حاشیه امن نخواهد داشت و نمی‌تواند با اطمینان بگوید که در تیم ملی حضور دارد.

طلوع‌کیان در مورد وضعیت سلامت بازیکنان توضیح داد: برخی از بازیکنان آسیب‌های کهنه از لیگ سوغات آورده بودند و دو پزشک خوب کمک کردند که این آسیب‌ها برطرف شود. دو مورد هم برخورد بازیکنان هنگام تمرین را داشتیم که آسیب‌هایی جدید ایجاد شد و در حال برطرف شدن است.

1870533

وی با تاکید بر این که مورد خاصی نیست و مجموعه تیم با هدف به تمرینات ادامه می‌‍دهد، گفت: همه باید آرزویشان پوشیدن پیراهن تیم ملی باشد و این که دائم بگوییم همه سرباز تیم ملی هستیم و در ادامه نوع دیگری عمل کنیم درست نیست. اینجا همه موظف به کار در تیم ملی هستند و شاید مربیان هم بهره‌برداری مالی چندانی نمی‌کنند اما وظیفه همه تلاش برای تیم است.

مربی تیم ملی با اشاره به سومین سال حضورش در کادر فنی بهروز عطایی یادآور شد در این مدت بر تجربیاتمان افزوده شده است و بازیکنان شرایط را بهتر درک می‌کنند. از مربی خارجی در بخش‌هایی استفاده می‌شود و سعی کردیم بازیکنان چیزی کم نداشته باشند. قطعا امکانات تیم ملی ایران با آمریکا یا کانادا قابل مقایسه نیست. فدراسیون، کادر و همه در تلاش هستند که بهترین نتیجه را کسب کنیم.

وی با بیان این که مسائل اقتصادی و سیاسی در کشور، والیبال را هم تحت تاثیر قرار می‌دهد، گفت: به هر حال همه چیز باب میل همه نیست و همه از خود گذشتگی و سازش می کنند. شاید نیازهایی وجود دارد که برآورده نشده باشد، اما امکانات در حد تیم ملی ایران است. می‌تواند خیلی بهتر از این باشد اما تا زمانی که فدراسیون با توجه به شرایط جامعه مسائل اقتصادی‌اش را حل نکند، نمی‌توانیم امکانات جدید مثل دستگاه‌های بدنسازی و توپ داشته باشیم. با فدراسیون تعامل می‌کنیم و به نوعی به خاطر مسائل اقتصادی فعلا با شرایط می‌سازیم تا بهترین عملکرد و نتیجه را در لیگ ملت‌ها داشته باشیم. تورنمنت به تورنمنت برای انتخابی المپیک مهم است و با آگاهی از این موضوع در مسابقات پیش رو حاضر خواهیم شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار