کد: 193720123 اردیبهشت 1402 ساعت 13:57

سجادی: در هانگژو نتایج دوره قبل را تکرار می کنیم

وزیر ورزش و جوانان می گوید پتانسیل تکرار نتایج دوره های قبلی را در بازی‌های آسیایی هانگژو دارد.
سجادی: در هانگژو نتایج دوره قبل را تکرار می کنیم

به گزارش "ورزش سه"، سیدحمید سجادی در نشست ستاد عالی بازی‌های المپیک، پارالمیپک، آسیایی و پاراآسیایی با اشاره به حضور سرکنسولگر ایران در شانگهای چین اظهار داشت: هدف از حضور آقای محمدی در این جلسه این بود که ایشان با اهمیت تشکیل این ستاد آشنا شوند و همکاری لازم بین نمایندگی ایران در چین و کاروان ورزشی کشورمان ایجاد شود. هر زمان که کاروان ورزشی ایران در بازی های آسیایی و المپیک حضور داشته نمایندگی کشورمان در کشور میزبان مسابقات همکاری لازم را با کاروان داشته است و در کنار تیم بودند. مشکلات احتمالی ممکن است بر سر راه تیم‌های ورزشی باشد که قطعا با همفکری و همکاری با مجموعه سفارت می‌توان مشکلات احتمالی را حل کرد.

سجادی در ادامه عنوان کرد: هدف همه اعضای ستاد این است بهترین جایگاه در بازی‌های آسیایی هانگژو کسب شود. در جلسات ستاد درحال رایزنی هستیم که با توجه به رویکرد اعزام کیفی کاروان چه تیم‌هایی به مسابقات اعزام شوند. تلاش می‌کنیم که از مسابقات دست پر برگردیم و دل رهبر معظم انقلاب، مسئولین و مردم عزیز ایران را شاد کنیم. مطالبه‌ای که مردم از ورزش دارند برای ما بسیار پراهمیت است چراکه جامعه به نتایج کسب شده توسط ورزشکاران حساس هستند. قطعا این ظرفیت در ورزش ما وجود دارد که بتوانیم نتایج خوب دوره‌های قبل را تکرار کنیم و با برگزاری این جلسات تلاش می‌کنیم که این موضوع تسریع پیدا کند.

وزیر ورزش و جوانان در پایان گفت: مجموعه تیم مدیریتی که همراه کاروان ایران هستند همه از افراد باتجربه ورزش هستند و تمهیدات لازم برای حضور کاروان ایران درنظر گرفته شده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

سجادی: در هانگژو نتایج دوره قبل را تکرار می کنیم | ورزش سه