کد: 194218516 خرداد 1402 ساعت 08:3853.8K بازدید

تنها راه ماندن قایدی و محبی در استقلال

حجت کریمی از تلاش باشگاه استقلال برای حفظ مهدی قایدی و محمد محبی گفت.
تنها راه ماندن قایدی و محبی در استقلال

به گزارش "ورزش سه"، مهدی قایدی و محمد محبی 2 ستاره اصلی و تأثیرگذار استقلال در فصل گذشته بودند. با این حال، قرارداد قرضی آنها به پایان رسیده و آبی ها برای حفظ این دو مهره مهم تیمشان، باید با باشگاه های شباب الاهلی و سانتاکلارا مذاکره کنند.

حجت کریمی، سرپرست مدیرعاملی استقلال در برنامه فوتبال برتر درخصوص آخرین وضعیت این دو بازیکن توضیح داد: مهدی قایدی بازیکن قرضی است. زمانی که نباید او را می‌فروختند، این کار را کردند. ما باید امسال او را برگردانیم. در حال مذاکره هستیم. من باید به امارات بروم و با مدیران باشگاهش صحبت کنم. ارتباط خوبی با شباب الاهلی داریم. باید آن‌ها تصمیم بگیرند که مهدی برگردد یا نه. در مذاکرات اولیه، نگاهشان مثبت بود.

وی درخصوص دیگر وینگر بوشهری تیم نیز گفت: برای محبی باید 600 هزار دلار پرداخت کنیم تا او بازیکن ما شود. امشب با وکیل این بازیکن صحبت کردم و فردا با او جلسه دارم. اگر در تیم بمانم، در این جلسه شرکت می‌کنم تا او بماند.

کریمی در مورد مدافع برزیلی تیمش نیز گفت: سیلوا ایران است و بلیت او را گرفتیم. پنج شنبه دبی بود و برمی‌گردد. او قرارداد 2 ساله و 500 هزار دلاری دارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار