کد: 194549330 خرداد 1402 ساعت 18:0288.3K بازدید

چه کسی سرپرست آبی‌ها می‌شود؟

نام‌های جذاب برای پُست حساس استقلال

باشگاه استقلال قصد دارد یکی از پیشکسوتان مطرح را به عنوان سرپرست این تیم در لیگ بیست و سوم انتخاب کند.
نام‌های جذاب برای پُست حساس استقلال

به گزارش "ورزش سه"، بیژن طاهری چهره محبوب استقلالی‌ها که سابقه بازی و مربیگری در این تیم را دارد،‌ طی دو فصل گذشته به عنوان مدیر تیم (سرپرست) در جمع آبی‌پوشان حضور داشت. او یک فصل در کنار فرهاد مجیدی به عنوان سرپرست طعم قهرمانی را چشید و در سال دوم در کنار ریکاردو ساپینتو کار کرد.

حالا اما به نظر می‌رسد با وجود شخصیت متین و مودب طاهری اما مدیران استقلال قصد دارند از وجود فرد دیگری در پست سرپرستی بهره ببرند.

در این خصوص مدیران باشگاه استقلال چند پیشکسوت نامدار این تیم را برای سرپرستی در نظر گرفته‌اند اما هنوز تصمیم قطعی در این باره اتخاذ نشده است. از رضا حسن‌زاده، مهدی پاشازاده و سهراب بختیاری‌زاده به عنوان سه گزینه اصلی مدیریت باشگاه استقلال در پست سرپرستی نام برده می‌شود اما قرار است در جلسات آینده به این مسئله پرداخته شود و به تصمیم نهایی برسند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

نام‌های جذاب برای پُست حساس استقلال | ورزش سه