کد: 194825612 تیر 1402 ساعت 21:47

سکوت مدیرعامل استقلال در مورد بیرانوند شکست!

حجت کریمی در یک استوری اینستاگرامی در مورد مذاکره با بیرانوند صحبت کرد.
سکوت مدیرعامل استقلال در مورد بیرانوند شکست!

به گزارش "ورزش سه"، دوشنبه داغ دوازدهم تیرماه تهران با خبر فسخ قرارداد علیرضا بیرانوند با باشگاه پرسپولیس توسط سنگربان تیم ملی گرم‌تر شد و از ساعات اولیه صبح امروز تا زمان خروج مدیران استقلال از ساختمان این باشگاه در بعد از ظهر، همه چیز حول حواشی این دروازه‌بان بود.

حالا حجت کریمی با انتشار یک استوری در اینستاگرام در خصوص این موضوع روشنگری کرد و به هواداران استقلال در خصوص روند مذاکره با بیرانوند توضیحاتی ارائه کرد که در ادامه تصویر آن را می‌بینید!

1893959

سلام به همه هواداران عزیز باشگاه بزرگ استقلال با توجه به پیگیری‌ها و پیام‌های شما و سوالات مکرر ذکر چند نکته ضروریست:

مدیریت باشگاه استقلال برای تقویت هرچه بیشتر تیم در رقابت‌های پیش رو از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کند.

مذاکرات با بازیکنان با کیفیت با توجه به نظر آقای نکونام و در چهارچوب باشگاه و با در نظر گرفتن منافع عمومی انجام می‌شود.

صحبت‌های اولیه با آقای بیرانوند پس از فسخ قرارداد با باشگاه قبلی صورت گرفته و این موضوع از سوی بنده تایید می‌شود.

با در نظر گرفتن تمایل دیرینه آقای بیرانوند نسبت به استقلال، صحبت‌ها با نماینده ایشان برای رسیدن به یک توافق تاکنون نتیجه نداشته است و ادامه دارد.

به نمایندگی از تیم و باشگاه از حضور گرم هواداران عزیز استقلال و حمایت‌هایشان در فصل تازه تشکر می‌کنم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار