به گزارش "ورزش سه"، تیم تاتنهام در اولین بخش از تور پیش فصل خود به استرالیا سفر کرده تا در دو دیدار دوستانه به مصاف وستهم و لیدزیونایتد برود.
شاگردان آنگه پوستکوگلو در اولین جلسه تمرینی خود در استرالیا با استقبالی ویژه و منحصربفرد روبرو شدند.
گروهی که لباس بومیان استرالیا را به تن داشتند با حضور در تمرین تاتنهام برنامه های ویژه ای را برای اعضای این تیم برگزار کردند که با استقبال آنها مواجه شدند.
این گروه بعد از احوالپرسی و خوشامدگویی به اعضای تیم تاتنهام رقص محلی مخصوص خود را در حالی که ستارههای تیم انگلیسی برایشان دست میزدند، اجرا کردند.
استرالیا در حال حاضر فصل زمستان را پشت سر میگذارد و چند تیم اروپایی برای فرار از گرما و برگزاری بخشی از تمرینات پیش فصل خود راهی این کشور شده اند. جام جهانی زنان نیز از روز پنج شنبه (29 تیر) در این کشور آغاز خواهد شد.
تاتنهام بعد از برگزار دو دیدار دوستانه در استرالیا، تور خود در شرق آسیا را ادامه داده و به کشور سنگاپور سفر خواهد کرد.