کد خبر : 1956323 | 19 مرداد 1402 ساعت 01:26 | 45.1K بازدید | 16 دیدگاه

حرکت جنجالی په‌په بعد از اردنگی خشونت‌بار! (عکس)

په‌په، کاپیتان پورتو، در دقیقه ۹۰ دیدار سوپرجام فوتبال پرتغال از زمین بازی اخراج شد.

حرکت جنجالی په‌په بعد از اردنگی خشونت‌بار! (عکس)

به گزارش ورزش سه، این مدافع باتجربه که فشار زیادی را از سوی مدافعان بنفیکا تحمل می‌کرد، در دقیقه ۹۰ بازی سوپرجام پرتغال و در شرایطی که تیمش دو بر صفر از حریف خود عقب بود، با یک حرکت ناخوشایند ضربه‌ای به بازیکن بنفیکا وارد کرد که پس از اعتراض بازیکنان بنفیکا و بررسی کمک داور ویدئویی، کارت قرمز مقابل صورت وی قرار گرفت.

په‌په پس از اخراج از میدان، با حرکت دست به داور اعتراض کرد و سپس زمانی که زمین را ترک می‌کرد، پیراهن خود را از تن خارج کرد و آن را مقابل چشم هواداران بنفیکا قرار داد؛ حرکتی که شبیه به شادی گل مشهور مسی در ال‌کلاسیکویی بود که او در ثانیه‌های پایانی دروازه رئال را در برنابئو باز کرد و مثل ماتادورها پیراهن را به سمت هواداران رئال گرفت.

1907511

البته نیت په‌په چندان مشابه مسی نبود و او تنها می‌خواست هواداران بنفیکا را عصبانی کند و به این شکل وفاداری خود را به پیراهن پورتو نشان بدهد. پورتو و بنفیکا قدیمی‌ترین دشمنان سنتی در فوتبال پرتغال محسوب می‌شود.

دیدگاه‌ها