کد: 195917029 مرداد 1402 ساعت 22:3271.4K بازدید

اعتراف سرمربی هنگ‌کنگ بعد از شکست برابر ایران

سرمربی تیم ملی والیبال هنگ‌کنگ اعتراف کرد که تیمش هیچ شانسی برای پیروزی مقابل ایران نداشته است.
اعتراف سرمربی هنگ‌کنگ بعد از شکست برابر ایران

به گزارش "ورزش سه"، دراگان می‌های‌لوویچ در پایان دیدار تیمش مقابل ایران اظهار داشت: تماشاگران ارومیه‌ای وحشتناک بودند و ما را بسیار تحت فشار قرار دادند. اگر واقع‌بینانه نگاه کنیم ما در این دیدار خوب پیش رفتیم و شانسی بیشتر از این نداشتیم.

سرمربی تیم ملی والیبال هنگ‌کنگ در پایان گفت: خوشحالیم که در ایران هستیم و در چنین جو فوق‌العاده‌ای والیبال بازی می‌کنیم. اولین تجربه بازیکنان هنگ‌کنگ بود که در میان این همه تماشاگر بازی می‌کنند. می‌ترسیدیم بازیکنان نتوانند خود را با شرایط وفق دهند، اما در کل از بازی تیمم رضایت دارم.

چیئونگ هووانگ سو، کاپیتان تیم ملی والیبال هنگ‌کنگ، هم در ارتباط با این دیدار گفت: ایران جزء بهترین و قدرتمندترین تیم‌های آسیا است و مسابقه با این تیم و مقابل این همه تماشاگر فشار خاص خودش را داشت. با وجود اینکه دو دیدارمان را مقابل عراق و ایران واگذار کرده‌ایم، اما هیچ چیز برای تیم هنگ‌کنگ تمام نشده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار