کد: 196095506 شهریور 1402 ساعت 02:4511.1K بازدید

تمرین شادی پس از گل در باغ فردوس:

شهریار در تمرینات هم به گلزنی فکر می‌کند (عکس)

شهریار مغانلو در تمرین روز گذشته سپاهان راه‌های گلزنی مقابل پیکان را مرور کرد.
شهریار در تمرینات هم به گلزنی فکر می‌کند (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، مغانلو در تمرین روز گذشته سپاهان در مجموعه باغ فردوس باانگیزه نشان داد و تمرین با نشاطی را پشت سر گذاشت و در تصویری که مشاهده می‌کنید ژست خوشحالی بعد از گل گرفته است.

1916612

سپاهان که در این هفته لیگ برتر مهمان پیکان خواهد بود، آقای گل فصل گذشته به دنبال گلزنی در این مسابقه و بازگشت به صدر لیست گلزنان است، رضا اسدی هم‌تیمی او و مسعود زائر کاظمین با 3 گل در صدر گلزنان قرار دارند.

مغانلو در دو بازی ابتدایی لیگ برای سپاهانی‌ها موفق به گلزنی شد، اما در دیدار مقابل استقلال ناکام ماند.

در تمرین روز گذشته و زیر آفتاب شدید مجموعه باغ فردوس، مغانلو و دیگر مهاجمان سپاهان به تمرین گلزنی پرداختند تا اولین شکست پیکان را به این تیم تحمیل کنند. شاگردان خطیبی با 3 تساوی هنوز در لیگ برتر برد یا باخت را تجربه نکرده‌اند!

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

شهریار در تمرینات هم به گلزنی فکر می‌کند (عکس) | ورزش سه