کد: 196413918 شهریور 1402 ساعت 13:28201.7K بازدید

11 کشور حق پخش بازی ایران را خریدند

مهدی تاج از فروش حق پخش بازی ایران و بلغارستان خبر داد.
11 کشور حق پخش بازی ایران را خریدند

به گزارش "ورزش سه"، موضوع حق پخش همچنان در فوتبال ایران مناقشه‌برانگیز و جنجالی است و این بار در سطح بازی‌های ملی خبرساز شده است. عدم عقد قرارداد و پرداخت از سوی ایران در نهایت باعث شد تا حق پخش این بازی به ایران نرسد.

مهدی تاج در این خصوص گفت: در مورد حق پخش باید مفصل صحبت شود. در خصوص بلغارستان ما تا آخرین لحظات دنبال این بودیم که یک تفاهمنامه امضا کنیم اما یک‌باره این تفاهم انجام نشد و بازی هم پخش شد. البته 11 کشور این بازی را خریده بودند، سوئد و بلغارستان و آلمان و اسلوونی خریده بودند و حق پخش انجام شد.

وی افزود: اما به هر حال ما باید برای دستگاه‌های بالادستی یک حرف منظم داشته باشیم و بگوییم که بازی به چه شکلی پخش شده. از این بازی که گذشت، از بازی بعدی امیدوارم بازی‌ها با یک قرارداد با صداوسیما پخش شود.

او درباره دریافتی ایران عنوان کرد: ما هیچ پولی نگرفتیم. قرار بود 30 هزار دلار بدهند، اما اصلا قراردادی بسته نشد که پولی هم بدهند.

تاج با اشاره به بازی ایران و آنگولا اظهار داشت: صرف‌نظر از مبلغ، هر پخش قرارداد باید با قرارداد انجام شود. برای بازی آنگولا هم نمی‌دانم و امیدوارم این اتفاق بیفتد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار