
به گزارش ورزش سه، در شرایطی که تا چند روز دیگر بازیهای لیگ برتر آغاز خواهد شد علی خطیر با تایید حل شدن مشکل پنجره نقل و انتقالاتی تایید کرد که طی روزهای آینده مشکلات به طور کامل رفع خواهد شد.
علی خطیر نسبت به باز شدن پنجره نقل و انتقالات استقلال تاکید کرد و در ادامه افزود: با حل این مشکل تلاش میکنیم بازیکنان باقی مانده را ثبت کنیم تا بتوانند مسابقات لیگ به میدان بروند.
او درباره بازگشت امید حامدی فر به استقلال گفت: اگر نظر آقای نکونام بازگشت او باشد حتما امید حامدی فر را به تیم اضافه خواهیم کرد.
خطیر در واکنش به سوال خبرنگار درباره کسر قرارداد بازیکنان اظهار داشت: قرارداد بازیکنان استقلال از فصل گذشته بالا است و ما نمیتوانیم بازیکنان را مجبور کنیم رقم قراردادهایشان را کم کنند، بازیکن متاسفانه از فصل قبل دریافتی خوبی نداشته است و در این فصل بازیکنان استقلال با مردانگی و معرفتی که داشتند کار را پیش برده اند، باید با آنها صحبت کنیم که اگر قراردادشان را کم کنند لطف و محبتشان را به باشگاه نشان داده اند.