کد: 197083515 مهر 1402 ساعت 10:00142.5K بازدید

٣٠- هيچ، تاخت و تاز حسن یزدانی در آسیا

حسن یزدانی با نمایشی کاملا مطمئن و مطابق انتظار خودش را به فینال بازی‌های آسیایی و در آستانه کسب مدال طلا قرار داده است‌.
٣٠- هيچ، تاخت و تاز حسن یزدانی در آسیا

به گزارش "ورزش سه"، ستاره بی چون و چرای کشتی ایران که نهمین مدال جهانی و المپیکی خود را هم دو هفته قبل در صربستان به کارنامه افتخاراتش اضافه کرده، قصد دارد برای دومین بار طلای بازی‌های آسیایی را برای ایران به ارمغان بیاورد.

شکست سنگین برابر دیوید تیلور در صربستان هرچند تاثیر زیادی در روحیه حسن یزدانی داشته، اما روی عملکرد او در سطحی که مقابل رقبای آسیایی به مشکل بخورد، تاثیری نگذاشته است.

1936820

نابغه جویباری کشتی ایران امروز رقبایی از قرقیزستان، ترکمنستان و مغولستان را به راحتی آب خوردن و بدون اینکه به دردسر بیفتد، با نتیجه ده بر صفر شکست داد تا نشان دهد قهرمان بی چون و چرای آسیا در این وزن به حساب می‌آید.

1936821

با اینکه حسن یزدانی یک رقیب نام‌آشنا به‌نام ديپاک پونیا از هند را در فینال پیش روی خود می‌بیند، اما بعید به نظر می‌رسد این کشتی‌گیر هندی هم بتواند دردسر خاصی برای یزدانی ایجاد کند و احتمالا او قبل از پایان ۶ دقیقه فینال را هم به پایان می‌برد تا دومین طلای خود در بازی‌های آسیایی را بعد از ۲۰۱۸ جاکارتا این بار در هانگژوی چین به ارمغان بیاورد.

1936822
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار