کد: 197379528 مهر 1402 ساعت 11:59

سرمربی بسکتبال با ویلچر زنان: می‌توانیم جبران کنیم

آزاده معینی ابراز امیدواری کرد که تیم ملی بسکتبال با ویلچر زنان در ادامه با دو پیروزی خوب بتواند به جدول مسابقات بازگردد و شانس کسب مدال را حفظ کند.
سرمربی بسکتبال با ویلچر زنان: می‌توانیم جبران کنیم

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از مهر، آزاده معینی، سرمربی تیم ملی بسکتبال با ویلچر زنان، بعد از بازی مقابل تایلند که با شکست ۴۹_۴۷ ایران همراه بود، اظهار داشت : از لحاظ برنامه‌ مسابقات با قرعه بدی مواجه شدیم و بعد از رویارویی با ژاپن در یک دیدار سنگین نتوانستیم به خوبی ریکاوری کنیم و در مصاف با تایلند آن کارهای مورد نظر به خوبی انجام نشد و بعضی دقایق به دلیل اینکه تایلند از گذشته حریف سنتی بسکتبال زنان بوده، با استرس بازی کردیم.

او ادامه داد: نیمه اول دو بازیکن اصلی ما سه و چهار خطا شدند و نتوانستم به خوبی از آنها استفاده کنم و از بازیکنان جوان‌تر استفاده کردیم. در نیمه دوم به مراتب بازی بهتر شد و هر کوارتر نسبت به کوارتر قبلی بازی بهتری به نمایش گذاشتیم و توانستیم اختلاف زیاد بوجود آمده را جبران کنیم .

سرمربی تیم ملی بسکتبال زنان در پایان گفت: تیم ما در یک سال اخیر در اردو بوده و از لحاظ آمادگی در شرایط خوبی قرار دارند، امیدوارم دو بازی پیش رو که نسبت به بازی‌های قبلی راحت‌تر هستند را با ریکاوری خوب ببریم که با این شرایط مجددا در دیدار رده‌بندی مقابل تایلند قرار خواهیم گرفت و فرصت جبران و کسب مدال همچنان وجود دارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

سرمربی بسکتبال با ویلچر زنان: می‌توانیم جبران کنیم | ورزش سه