کد: 197475602 آبان 1402 ساعت 00:3611K بازدید

شما که پول‌تان از پارو بالا می‌رود به ما مسیر را نشان دهید؛

راه‌های درآمدزایی را به روی پرسپولیس بسته‌ است

افشین پیروانی می‌گوید پرسپولیس فقط می‌تواند از اسپانسر روی پیراهن خود درآمدزایی داشته باشد.
راه‌های درآمدزایی را به روی پرسپولیس بسته‌ است

به گزارش "ورزش سه"، افشین پیروانی، مدیر تیم پرسپولیس در گفت‌وگو با برنامه فوتبال برتر در مورد وضعیت مالی این باشگاه و بسته بودن راه درآمدزایی بیان کرد: ما مطمئنا بدهکاریم و باید داده بشود. باید تمهیداتی برای درآمدزایی اندیشیده شود. من از وزیر اقتصاد، وزیر ورزش، دولت و مجلس کمک می‌خواهم. راه‌های درآمدزایی ما را بسته‌اند. به ما می‌گویند نیمه دولتی هستید و هیچ راه درآمدزایی ندارید. ما یک اسپانسر روی پیراهن‌مان می‌توانیم بزنیم. راه دوم را دوستان که مغز متفکرند و ادعا دارند، پیشنهاد بدهند. وقتی این محدودیت‌ها وجود دارد راه درآمدزایی را نشان بدهند.

او در واکنش به گران بودن بلیت بازی پرسپولیس گفت: اولا راه درآمدزایی این نیست که از هوادار به این شکل پول بگیریم. شما فکر می‌کنید با این مبلغ مشکلات ما حل می‌شود؟ ما تبلیغات دور زمین و حق پخش را نداریم. مگر یکسری تیم‌ها دولتی نیستند؟ تیم‌های صنعتی چجوری درآمدزایی می‌کنند؟ بیایید برای استقلال و پرسپولیس تعیین تکلیف کنید.

او در مورد دریافتی بازیکنان گفت: شب بازی است و الان به تیم ما قول داده شده ولی ریالی کسی نگرفته است. اقتصاد مشکل دارد و مردم گرفتارند ولی بازیکن‌ها هم باید به حق و حقوق‌شان برسند. تیم‌هایی که پول‌شان از پارو بالا می‌رود، مطمئنا فکر خوبی دارند و بیایند به تیم پرسپولیس راه درآمدزایی را نشان بدهند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار