کد: 197506203 آبان 1402 ساعت 01:27

داوران ایرانی در کلاس وی ای آر ویژه در عربستان

پیام حیدری، داور سرشناس ایرانی این روزها در عربستان کلاس‌های آموزشی VAR را پشت سر می‌گذارد.
داوران ایرانی در کلاس وی ای آر ویژه در عربستان

به گزارش "ورزش سه"، داوران حوزه خلیج فارس و داوران ایرانی در دوره‌ای که توسط کمیته داوران فدراسیون عربستان در مورد فناوری کمک داور ویدئویی تدارک دیده شده بود، شرکت کردند.

معصومه شکوری مدرس فدراسیون‌های ایران و آسیا از حضور در این دوره برای کسب مجوز در زمینه فناوری کمک داور ویدئویی و به کارگیری آن در ایران خبر داد. او توضیح داد که داوری عربستان بسیار پیشرفته است و به همین دلیل از تجربیات این جلسه بهره برده شده است و از مهمان نوازی سعودی‌ها از لحظه ورود تشکر کرد.

وی در خصوص انتظارات خود در خصوص توسعه داوری آسیا گفت: معتقدم داوری در حال توسعه است و اگر همین الگو را دنبال کند، انتظار دارم تیم‌های داوری قاره آسیا در جام جهانی 2026 بین 8 تا 10 نفر باشند.

پیام حیدری، داور بین‌المللی ایران نیز که نیازمند دریافت لایسنس VAR است نیز در این دوره شرکت می‌کند.

این دوره متشکل از داوران و ساکنان کشورهای بحرین، کویت، ایران و مالزی است که در حال حاضر مدتی را در کنار داوران عربستانی به منظور توسعه عملکرد و همچنین کسب مهارت بیشتر می‌گذرانند. عربستان به یکی از کشورهایی تبدیل شده است که دوره‌های آموزشی در آن برگزار می‌شود و مجوز استفاده از این فناوری برای هر داوری برای شرکت در مسابقات قهرمانی قاره‌ای و بین المللی اجباری شده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

داوران ایرانی در کلاس وی ای آر ویژه در عربستان | ورزش سه