کد: 197597806 آبان 1402 ساعت 22:3425.5K بازدید

غفور، مجرد و شوکی که اصلا انتظارش را نداشتند!

عملکرد بد تیم راپید بخارست در لیگ رومانی ادامه دارد.
غفور، مجرد و شوکی که اصلا انتظارش را نداشتند!

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب مسابقات والیبال لیگ‌ برتر والیبال رومانی تیم راپید بخارست که از دو بازیکن ایرانی به نام‌های امیر غفور و علی اصغر مجرد بهره می‌برد در خانه و با نتیجه دور از انتظار سه بر صفر مقابل تیم نه چندان قدرتمند کرونا براسوف شکست خورد تا دومین باخت متوالی خود را پذیرا شود.

در این دیدار راپید بخارست ست‌های مسابقه را با نتایج ۲۵ بر ۲۲، ۲۵ بر ۱۹ و ۲۵ بر ۲۲ به رقیبش واگذار کرد. امیر غفور و علی اصغر مجرد در ترکیب اصلی تیم راپید به میدان رفتند ولی روز پر فروغی را سپری نکردند. دراگان کوبیلسکی مربی سابق تیم ملی والیبال ایران سرمربی این تیم است و علاوه بر بازیکنان ایرانی، کریستین فروم و دژان وینچیچ دیگر بازیکنان سرشناس این تیم‌ هستند.

تیم‌های آرکادا گالاتی، استوا بخارست و دینامو به همراه راپید بخارست چهار تیم مدعی کسب عنوان قهرمانی در لیگ نه چندان سطح بالای رومانی هستند.

امیر غفور در این مسابقه موفق به کسب ١۵ امتیاز برای راپید بخارست شد، درحالیکه دیگر ستاره این تیم یعنی علی‌اصغر مجرد ١٠ امتیاز برای تیمش کسب کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار