کد: 197794515 آبان 1402 ساعت 12:4815.3K بازدید

دریافتی بازیکنان ناراضی استقلال، کمتر از بقیه

باشگاه استقلال حدود 7.5 درصد از قرارداد فصل گذشته تعدادی از بازیکنان خود را پرداخت کرد.
دریافتی بازیکنان ناراضی استقلال، کمتر از بقیه

به گزارش "ورزش سه"، پس از آنکه باشگاه استقلال هفته گذشته از اسپانسر خود مبلغی را دریافت کرده بود، صبح روز بازی با شمس آذر توانست 10 درصد دوم از مبلغ قراردادهای اعضای تیم را پرداخت کند اما در این میان برخی از نفرات مانند رضاوند و مهدی پور دریافتی نداشتند.

این موضوع حتی با واکنش رضاوند نیز همراه شد و او مدعی بود به‌خاطر اینکه حاضر به کسر قراردادش نشده، مبلغی به حسابش واریز نشده است که علی خطیر نیز در برنامه ورزش و مردم اعلام کرد تصمیم باشگاه بر این بوده که واریزی مرحله اول اسپانسر در اختیار بازیکنانی که با باشگاه همکاری کرده بودند، قرار بگیرد.

پس از آن، مدیرعامل استقلال اعلام کرد روز شنبه مبلغی نیز به حساب بازیکنانی که روز مسابقه دریافتی نداشته‌اند، واریز خواهد شد که اکنون مشخص گردیده مبلغ واریزی جدید حدود 7.5 درصد از مبلغ قرارداد این نفرات بوده است و به عبارت دیگر آن‌ها رقمی کمتر از سایرین دریافت کرده‌اند.

باشگاه استقلال در تلاش است تا بتواند از طریق منابع مختلف این تفاوت رقم را جبران کرده و میزان دریافتی بازیکنان را به یک اندازه برساند و کل اعضای تیم 20 درصد از مبلغ قراردادهای خود در فصل جدید را دریافت کنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار