کد: 197995024 آبان 1402 ساعت 02:38

تصویر متفاوت از مهاجم اخراجی پرسپولیس

شهاب فقط قبل از بازی روحیه داشت!

شهاب زاهدی بعد از دو بازی نیمکت‌نشینی به ترکیب اصلی پرسپولیس برگشت اما نتوانست کیفیت لازم را ارائه دهد و نمایش ضعیفش را با اخراج ثانیه آخر تکمیل کرد.
شهاب فقط قبل از بازی روحیه داشت!

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که قرار بود نبیل باهویی مثل دو بازی قبلی سرخ‌ها مقابل صنعت نفت آبادان و استقلال تاجیکستان در ترکیب اصلی قرار بگیرد اما مصدومیت این بازیکن باعث شد تا شهاب زاهدی روز بازی فیکس شود.

این جابه‌جایی می‌توانست فرصت مناسبی برای شماره 20 سرخ‌ها ایجاد کند تا نشان دهد تصمیم یحیی گل‌محمدی درباره بیرون ماندن او اشتباه بوده است اما زاهدی از تنها موقعیتی که نصیبش شده بود استفاد نکرد و در آخرین دقیقه با کارت زرد بی‌موردی که گرفت اخراج شد تا بازی با هوادار را هم از دست بدهد.

نکته جالب اینکه تصاویر قبل از بازی و هنگام گرم کردن کردن بازیکنان پرسپولیس نشان می‌دهد این بازیکن از آمادگی بدنی و انگیزه بسیار بالایی برای خودنمایی سود می‌برد اما در طول مسابقه او کاملا بی‌روحیه و با شرایط روانی نامناسب در میدان بود که در دقیقه آخر با آن حرکت عجیب خودش را نشان داد.

با این شرایط باید دید شهاب زاهدی در عربستان و بازی مهم مقابل النصر شانسی برای بازی خواهد داشت یا باز هم از روی نیمکت کار را آغاز خواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار

شهاب فقط قبل از بازی روحیه داشت! | ورزش سه