کد: 198309607 آذر 1402 ساعت 12:2514.2K بازدید

در دقایق پایانی مصاف با نیروی هوایی؛

آغوش باز و استرس کشنده در ورزشگاه آزادی (عکس)

تیم فوتبال سپاهان به هر ترتیبی بود توانست از نبرد مرگ و زندگی در مصاف با نیروی هوایی عراق بیرون بیاید.
آغوش باز و استرس کشنده در ورزشگاه آزادی (عکس)

به گزارش "ورزش‌ سه"، به دلیل اخراج حسین‌نژاد در نیمه اول و سپس اخراج هادی محمدی در دقایق پایانی مسابقه شرایط برای مورایس و شاگردانش که به دنبال برتری یک گله خود بودند، بسیار سخت شده بود و وقتی کمک داور چهارم تابلوی وقت‌های اضافی را با عدد 10 نشان داد، شرایط سخت‌تر هم شد.

سپاهان باید 9 نفره دوام می‌آورد و با توجه به اینکه بازیکنی برای طرح‌ریزی حمله نداشت، کارش بسیار سخت بود. عراقی‌ها از چپ و راست و پشت محوطه جریمه روی دروازه نیازمند خطرساز می‌شدند و استرس زیادی بر ورزشگاه آزادی حاکم شده بود و این احساس را می‌توان از عکس‌های ثبت شده به خوبی درک کرد. 

1959648

درنهایت سوت عبدالرحمن که به صدا درآمد، همه حاضرین در ورزشگاه آزادی به استثنای معدود هواداران عراقی فریاد شادی سر دادند؛ فریادی که به واسطه کسب یک پیروزی بسیار پراهمیت در مسیر صعود برای یکی از نمایندگان فوتبال ایران بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

آغوش باز و استرس کشنده در ورزشگاه آزادی (عکس) | ورزش سه