
به گزارش ورزش سه، الدحيل که زیر نظر فیلیپ گالتیه متحول شده قبل از بازی با پرسپولیس حذف شده بود و حتی انگیزهای برای اینکه پل صعود السد باشد هم نداشت اما مقابل پرسپولیس نمایشی فراتر از انتظار ارائه داد.
الدحيل غیر از 5 دقیقه ابتدایی که اسیر جو وحشتناک ورزشگاه آزادی شد و گل خورد در ادامه فوتبالی کم نقص ارائه داد اما به شکل عجیب و غریبی باانگیزه بود.
مدافعان و دروازهبان الدحيل در تمام زمان بازی ضمن خوش شانسی و موقعیتهایی که مقابل دروازهشان از دست رفت طوری برای دفع و مهار توپ تلاش میکردند که انگار شانس صعود دارند یا با نباختن مقابل پرسپولیس به پاداش عجیب و غریبی دست مییابند.
نمایش بازیکنان الدحيل و شادی آنها بین دو نیمه و بعد از بازی عجیب و غریب بود و این تیم طوری مقابل پرسپولیس بازی کرد که انگار دنبال انتقام شکست بازی رفت و آن بازی سه یک معروف در یک چهارم نهایی 2018 است.