خط هجومی ترکیب پرسپوليس، بدون مهاجم!
سرمربی پرسپوليس در روز غیبت مهاجم تخصصیاش تصمیمی جالب برای خط حمله گرفته است.

به گزارش “ورزش سه”، محرومیت شهاب زاهدی از دیدار مقابل هوادار تهران نیز باعث نشد یحیی گلمحمدی از مهاجمی تخصصی در خط حمله سود ببرد.
سرمربی سرخها در این وضعیت تصمیم گرفته با حضور پرتعداد بازیکنان ریزنقش و تهاجمی، به دنبال عبور از سد دفاعی هوادار تهران باشد.
سروش رفیعی، مهدی ترابی، سعید صادقی و محمد عمری وظیفه عبور از خط دفاعی هوادار را در جدال امروز برعهده خواهند داشت.
مثلث تکنیکیها با حضور رفیعی، صادقی و ترابی را در خط حمله محمد عمری تکمیل خواهد کرد. مهاجمی که بعد از بازگشت از مصدومیت، برابر الدحیل با تکنیک خود دردسر بزرگی برای حریف شکل داد و با گرفتن پنالتی میتوانست نقشی پررنگ برای صعود تیمش ایفا کند.
باید دید ترکیب جدید یحیی گلمحمدی برای عبور از سد دفاعی هوادار تهران به نتیجه خواهد رسید یا عدم حضور مهاجمی تخصصی بار دیگر به دردسری بزرگ برای سرخها تبدیل خواهد شد.