کد: 198868001 دی 1402 ساعت 12:216.6K بازدید

خرمی‌شاد گزارش مالی خواست

جلسه اضطراری برای رسیدگی به تیم‌های شرکت مس!

رئیس شرکت صنایع مس ایران در جلسه‌ای ویژه مشکلات مالی باشگاه‌های تحت پوشش این مجموعه را بررسی خواهد کرد.
جلسه اضطراری برای رسیدگی به تیم‌های شرکت مس!

به گزارش "ورزش سه"، در روزهای گذشته مشکلات مالی تیم‌های تحت پوشش شرکت مس در لیگ برتر و لیگ دسته اول یکی از سوژه‌های مد نظر رسانه‌ها و اعضای این باشگاه‌ها بوده است. مس رفسنجان در لیگ برتر و مس کرمان، مس سونگون و مس شهربابک در لیگ تیم‌هایی هستند که این روزها با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند.

در این بین مس رفسنجان و مس کرمان به دلیل بدهی‌هایی که از سال‌های گذشته دارند، وضعیت آشفته‌تری را پشت سر می‌گذارند و همین امر سبب شده تا اعضای این دو تیم در فضای رسانه‌ای مصاحبه‌هایی را درباره این مشکلات و بدهی‌ها بر زبان بیاورند.

در چنین شرایطی انتقادهای زیادی به خرمی‌شاد رئیس شرکت مس ایران مطرح شده و از این رو این مقام مسئول تصمیم گرفته در جلسه‌ای اضطراری به بررسی مشکلات باشگاه‌های مس بپردازد. گفته می‌شود خرمی‌شاد از بخش مالی شرکت خواسته صورت‌های مالی و بدهی‌های باشگاه‌ها را سریعا لیست کنند و در جلسه‌ای که روز شنبه(فردا) برگزار می‌شود به او ارائه کنند.

به نظر می‌رسد در مدتی کوتاه به‌صورت موقتی هم که شده مشکلات مالی باشگاه‌های تحت حمایت شرکت مس حل شود. باید دید طی روزهای آینده چه اتفاقات جدیدی را در این خصوص شاهد هستیم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار