کد: 198918003 دی 1402 ساعت 14:0912.2K بازدید

نصرتی: باید ملوان را ببریم

مربی تیم تراکتور می‌گوید ملوان این فصل عملکرد فوق‌العاده داشته است.
نصرتی: باید ملوان را ببریم

به گزارش "ورزش سه"، در غیاب پاکو خمس در نشست خبری پیش از بازی با ملوان بندرانزلی، اظهار داشت: تمرینات خوب و منظمی پشت سر گذاشته‌ایم. پس از بردهای متوالی، شرایط تیم خیلی بهتر شده و به دنبال انجام بازی باکیفیت هستیم تا دست پر به تبریز بازگردیم. با احترام به تیم ملوان، شرایط ما بسیار خوب است.

وی در خصوص شرایط تیم رقیب، عنوان کرد: ملوان در این فصل فوق‌العاده کار کرده و به مجموعه ملوان تبریک می‌گویم. آقای خمس نقاط قوت و ضعف حریف را به بازیکنان گوشزد کرده و به دنبال پیروزی در این دیدار هستیم.

نصرتی در خصوص محرومان و مصدومان تراکتور، گفت: به دلیل اخطار‌های بی‌مورد داور در بازی هفته گذشته، شجاع خلیل‌زاده، صفا هادی و سعید کریم‌آذر را در اختیار نداریم. بقیه بازیکنان خوب و با انگیزه تمرین می‌کنند و امیدوارم بتوانند جای خالی بازیکنان محروم را پر کنند. همچنین در خصوص حضور یا عدم حضور یک الی دو بازیکن هم پزشک تیم نظر نهایی را خواهد داد.

گفتنی است، باتوجه به محرومیت پاکو خمس به دلیل دریافت دومین کارت زرد فصل در دیدار هفته گذشته، محمد نصرتی در نشست خبری حضور یافت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

نصرتی: باید ملوان را ببریم | ورزش سه