به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی فوتبال ایران امروز با هواپیمایی اختصاصی راهی کیش شد تا آخرین اردو خود پیش از آغاز رقابتهای جام ملتهای آسیا را در این جزیره برگزار کند.
ملی پوشان یک مسابقه دوستانه را با تمامی نفرات به جز سردار آزمون، برابر بورکینافاسو برگزار خواهند کرد و پس از آن نیز عازم دوحه میشوند تا برای حضور در جام ملتهای آسیا آماده شوند.
از ساعت ٢٠ امشب و با حضور ٢۵ بازیکن حاضر در اردوی تیم ملی، بازیکنان نخستین تمرین خود را زیر نظر کادر فنی و در جزیره کیش برگزار کردند.
این تمرین در هوایی مطبوع و در زمین شماره یک ورزشگاه المپیک برگزار شد و ملی پوشان زیر نظر سرمربی تیم ملی تمرینات تاکتیکی خود را برگزار کردند.
در ابتدای این تمرین اعضای تیم ملی به دلیل حملات تروریستی در گلزار شهدای کرمان و شهادت تعدادی از هموطنان یک دقیقه سکوت کردند و با قرائت فاتحه یاد و خاطره شهدای این حملات را زنده کردند.
این تمرین تاکتیکی در ساعت ٢١:۴۵ به پایان رسید و بازیکنان پس از تمرین در استخر المپیک جزیره کیش حاضر شدند.